Ga naar de inhoud
Over ons

Over ons

Een plek waar je je thuis voelt, die bijdraagt aan kwaliteit van leven, daar werken wij elke dag aan! Als woningcorporatie bieden we betaalbare huizen voor mensen met een laag en middeninkomen. We verhuren, onderhouden en ontwikkelen – op een duurzame manier, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten.


Onze huurders

Ongeveer 90 % van ons woningaanbod is sociale huur, bestemd voor huurders met een bescheiden inkomen. Ook kwetsbare groepen in onze samenleving – zoals mensen met een beperking, ex-daklozen, of statushouders – helpen we aan een huis.

We zorgen voor betaalbare huren en houden rekening met het inkomen van de huurders. Onze bewonerscommissies en huurdersorganisaties adviseren ons over betaalbaarheid, onderhoud en leefbaarheid. We verbeteren voortdurend onze dienstverlening én denken mee met onze huurders. Zo regelen zij steeds meer zelf online via Mijn Bright Wonen.

 

Meer informatie

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website of wil u graag persoonlijk contact met ons? Wij helpen u graag!

1

Mijn Bright Wonen

Verschillende woonzaken regelt u online via Mijn Bright Wonen.

Makkelijk en snel, waar en wanneer u maar wilt. 

2

Whatsapp

U kunt tijdens kantooruren chatten met onze medewerkers via Whatsapp. Gebruik hiervoor het telefoonnummer 0612345678

3

Contactformulier

Stuur ons een e-mail via het contactformulier. U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord. 

4

Bel 010 288 48 68 of plaats een terugbelverzoek

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. Voor spoedreparaties kunt u ons ook buiten kantoortijden bellen. Ook kunt u een terugbelverzoek plaatsen.

5

Kom bij ons langs

Uiteraard bent u van harte welkom op ons kantoor.

Ons bezoekadres is: Erasmuslaan 123 in Rotterdam.

Bel voor een afspraak naar 010 288 48 68 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur). Zonder afspraak langskomen mag ook! Dat kan op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Houd er rekening mee dat er een wachttijd kan zijn.

6

Postadres

Postbus 123
3045 BW Rotterdam