Huurdersportaal

Als u zelf iets aan uw woning wilt verbeteren of veranderen, noemen we dit een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Hiervoor moet u meestal toestemming vragen. Dat kan via onderstaand formulier.

Let op: Een zelf aangebrachte voorziening moet vaak teruggedraaid worden als u de woning weer verlaat, houd daar rekening mee voordat u eraan begint. 

 

Aanvraagformulier
 

Veelgestelde vragen over zelf uw woning aanpassen

U hoeft alleen toestemming te vragen voor veranderingen die niet ongedaan te maken zijn zonder de woning te beschadigen. Enkele voorbeelden zijn, uitbreiding keuken, zonnescherm, boren in tegelwerk, aanbrengen douchestoel, steunen in toilet. Voor kleine veranderingen die vrij makkelijk weer te verwijderen of te herstellen zijn, hoeft u geen toestemming te vragen. Neemt u bij twijfel altijd contact op met Bright Wonen.

Nee. Onze monteurs zijn niet beschikbaar om in te huren voor klussen in- of om uw woning. Zij zijn alleen beschikbaar voor het verhelpen van storingen en het doen van reparaties in opdracht van Bright Wonen.

 

Dat is mogelijk, maar dat hangt wel af van een aantal zaken. Zodra u de huur opzegt, komt een woonmakelaar van Bright Wonen bij u langs voor een vooropname. In dat gesprek bekijkt de woonmakelaar wat er in de woning nog moet gebeuren aan schoonmaak en reparaties voor de woning weer verder verhuurd kan worden. De woonmakelaar bepaalt bij de opname ook of uw aanpassing een vergoeding oplevert.

 

 

Instructievideo's om zelf in uw woning te klussen